Mister Hifi is vanaf heden Trusted Shops gecertificeerd

Het webshop-keurmerk van Trusted Shops staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en goede service.

Het web­shop-keur­merk van Trusted Shops is overal in Europa hét teken voor vertrouwen in e-commerce. Met het keur­merk laten webshops duidelijk zien dat ze aan belangrijke en uitgebreide kwaliteits­criteria voldoen.

De kopers­bescherming beschermt online klanten bij het shoppen in web­shops met het Trusted Shops Keur­merk tegen financiële risico’s. De kopers­bescherming is de garantie dat het Trusted Shops keur­merk voor online zekerheid staat.

Eerlijke beoordelingen. Bij Trusted Shops kunnen alleen echte klanten een review kunnen schrijven. Dus geen gemanipuleerde beoordelingen!

 

https://www.trustedshops.nl/verkopersbeoordeling/info_XF03808D1DBD997F7AD9152325088DD99.html