Dr. Feickert Volare

Dr Feickert Analogue

A turntable like nothing before. Mechanical engineering at its best. Very fast and dynamic bass and accuracy. Voices, timing, rhythm, everything perfect:
 
DR. FEICKERT ANALOGUE, A MODERN CLASSIC!

Voor een verbluffende vinylweergave. Inmiddels zijn de draaitafels van Chris Feickert niet meer weg denken van de analoge markt. Ze staan bekend om hun uitstekende prijs kwaliteit verhouding en het gemak waarmee deze aan de wensen van de klant zijn aan te passen. Dr. Feickert, een moderne klassieker.

WIJ ZIJN OFFICIEEL DEALER EN KUNNEN ONDERSTAANDE PRODUCTEN OP BESTELLING LEVEREN.

Voor meer technische info: http://www.feickert.org/

VOLARE

De Dr. Feickert Volare is de “Benjamin” in de reeks, maar daarmee niet minder volwassen. De Volare is voorzien van een volledig nieuw ontwikkeld lager en plateau en beschikt over dezelfde electronica als zijn grotere broers. Alles ontworpen in in een compacte behuizing wat maakt dat met dit model een Dr. Feickert draaitafel nu voor velen bereikbaar is geworden!
Dr. Feickert Analogue betreedt met de Volare een marktsegment waar haar kwaliteiten een zeldzaamheid zijn. Een zeer muzikale, bijna plug-and-play draaitafel met een meer dan volwassen weergave. Op de Volare kunnen toonarmen tot 10,5 inch bevestigd. De Volare wordt geleverd zonder toonarm en zonder element.

€2799,-

WOODPECKER MK II

Het resultaat is een nieuw ontwerp op zich – tijdloze elegantie en een uitstekend geluid. Het beproefde lagerontwerp, het plateau en de motor met hoog koppel te verfijnen, verbeterde Dr. Feickert de deugden van de voorgaande modellen in een compact chassis. De motorelektronica werd daarbij helemaal nieuw ontwikkeld om deze nieuwe aanpak op een perfecte manier te evenaren. Het geluid zal je versteld laten staan ​​- ongeacht welke toonarm je wilt gebruiken (met de schuifbasis kun je bijna alle beschikbare toonarmen monteren van 9 tot 12 inch).

€4599,-

BLACKBIRD MK II

Het idee van de Dr. Feickert was simpel: er moest iets komen voor de vinyl-liefhebbers die niet genoeg hadden aan de Woodpecker. De platenspeler moest groter, er moest plaats zijn voor twee toonarmen, en het moest nog beter klinken waardoor het ook de meest verwende liefhebber van vinyl versteld moet doen staan. Dr. Feickert heeft de software verfijnd om twee motoren tegelijkertijd aan te drijven in een soort master-slave-configuratie. Het resulteert in een platenspeler die naast een hoog gebruiksgemak ook een dynamische, krachtig en natuurlijk geluid weet neer te zetten. Dit is de standaard versie van de Dr. Feickert Blackbird draaitafel en wordt geleverd met één toonarm. 

€6599,-

FIREBIRD

Het idee was duidelijk. Het ontwerp van het kleinere broertje heeft een bijzondere aantrekkingskracht om een ​​draaitafel iets groter te bouwen. Er zijn veel vinylliefhebbers die twee toonarmen op één deck willen gebruiken – hier gaan we! We hebben niet alleen een simpele upscale gemaakt, maar ook een nieuwe koers gezet qua gebruiksgemak.
De missie was om de technische basis van de Woodpecker te verbeteren om de geluidskwaliteit te verbeteren. Het gebruik van twee toonarmen was een vereiste, maar we hebben ook enkele nieuwe ideeën op de schijf geïmplementeerd. We verfijnden de besturingssoftware om twee motoren tegelijk aan te drijven in een soort master-slave-configuratie.
Het resultaat is een verbeterde soevereiniteit in geluid – uitstekende afmetingen en een tijdloze elegantie gecombineerd met absoluut gebruiksgemak. Als ‘s werelds eerste hebben we een speciale gradenboog geïntegreerd die oogverblindend eenvoudig in gebruik is. U zult versteld staan ​​hoe eenvoudig het instellen van uw cartridge kan zijn!
€10499,-

LINEAR PSU

Enkele jaren geleden had Dr. Feickert al een ultieme stroomvoorziening in gedachten. Gebaseerd op een lineair gereguleerde voeding, die ten alle tijde zorgde voor de meest stabiele aansturing. Zo werd de Lineair ontwikkeld met ongeëvenaarde kwaliteit. Je zult meteen de donkere achtergrond in het geluid herkennen. Niet alleen is er meer rust, er is ook een innerlijke fijne dynamiek in het geluid. Meer details in de muziek worden onthuld, een nauwkeurigere focus met betere beeldvorming van de muzikanten en geven je een veel betere en echt realistische ervaring.

€849,-

NEXT GEN PROTRACTOR

De Dr Feickert Protractor NG is een eersteklas hulpmiddel voor het uitlijnen van phono-cartridges voor de veeleisende audiofiel. Elke Vinyl Junkie zou de Dr Feickert Protractor NG moeten hebben om een ​​juiste uitlijning van de cartridge te verzekeren. De drie belangrijkste geometrieën zijn beschikbaar met dit ene gereedschap – Baerwald, Stevenson en Lofgren.

€219,-

DR FEICKERT ANALOGUE VOLARE