Hifi Rose

De lifestyle van de muziekliefhebber is sterk in beweging en hierom focust HiFi Rose zich als fabrikant van mediaspelers op de toepassing van moderne technologie om aansluiting bij deze lifestyle te vinden. HiFi Rose heeft haar mediaspelers voorzien van een intuïtief touchscreen waarop een gemakkelijk te bedienen gebruikersinterface wordt weergegeven en bovendien ook videobeelden kan weergeven.  Het concept is geboren uit de droom nieuwe muziek te kunnen ontdekken met een vergelijkbare beleving als het ontdekken van nieuwe landen en culturen zoals tijdens een wereldreis.

WIJ ZIJN OFFICIEEL DEALER EN KUNNEN ONDERSTAANDE PRODUCTEN OP BESTELLING LEVEREN.

Voor meer technische info: https://eng.hifirose.com/

HiFi ROSE RS150

Maak met de HiFi ROSE RS150B kennis met een nieuwe manier van streaming. De HiFi ROSE RS150B is de eerste multimedia netwerk speler die zich onderscheidt met een prachtig minimalistisch design en een eenvoudige, intuïtieve bediening. Het gehele front panel wordt in beslag genomen door een ruim en goed afleesbaar 14.9-inch touchscreen. Met dit scherm bedien je alle functies, pas je de instellingen aan op jouw persoonlijke voorkeuren en word je optimaal geïnformeerd over de afgespeelde muziek.

€ 4.399,-

HiFi ROSE RS250

Maak kennis met de ROSE RS250. Deze multimedianetwerkspeler met ingebouwde DAC heeft een uniek design en biedt een geheel nieuwe streaming beleving. Het front wordt bijna volledig in beslag genomen door een ruim en goed afleesbaar 8.8-inch touchscreen voor de bediening en heeft bovendien een slimme volume/mute knop. Deze RS250 heeft werkelijk alle streaming functionaliteit waar jij blij van wordt. Deze netwerkspeler verlegt grenzen en zet in dit segment een geheel nieuwe standaard neer.

€ 2.199,-

HiFi ROSE RS201

Maak kennis met de ROSE RS201E. Deze all-in-one multimedia netwerk speler is de eerste in zijn soort en biedt een geheel nieuwe streaming beleving. Het front wordt in beslag genomen door een ruim en goed afleesbaar 8.8-inch touchscreen voor de bediening en heeft bovendien een slimme volume/mute knop. De HiFi ROSE RS201E heeft werkelijk alles in huis waar jij blij van wordt, inclusief een krachtige ingebouwde versterker. Deze netwerkspeler biedt jou een geheel nieuwe streaming ervaring en zet hiermee een nieuwe standaard neer.

€ 1.899,-

HiFi ROSE RSA780

Speel uw cd’s af op een van de drie modellen van HiFi Rose of sla uw kostbare cd-collectie direct en veilig op. U kunt uw muziek opslaan in FLAC, FLAC (gecomprimeerd) en WAV formaten, want u kunt de speler ook gebruiken voor cd-ripping.

De speler is volledig geïsoleerd en zorgt door zijn gewicht voor weinig ruis en nauwelijks trillingen. De speler heeft een USB-B poort en is aan te sluiten met een USB A naar B kabel.

Met de exclusieve ROSE OS-toepassing kunt u eenvoudig CD’s naar de Hi-Fi ROSE-speler importeren met slechts één aanraking.

€ 399,-

HiFi ROSE RA180

ROSE App.

ROSE Connect

Complete HiFi Network
Streamer RS250

HiFi ROSE RS250

Professional

HiFi Media Player RS201E