iFi Audio

iFi Audio, een zusterbedrijf van het Britse AMR, is een fabrikant  die in zijn relatief jonge bestaan een enorm goede reputatie heeft opgebouwd onder muziekliefhebbers. De producten van iFi Audio worden gemaakt door audiofielen voor audiofielen en blinken hierbij uit in functionaliteit, gebruiksgemak en geluidskwaliteit.

De producten van iFi Audio worden ontwikkeld en vervaardigd in de UK. De gebruikte componenten zijn afkomstig uit Duitsland, de VS en Japan. Ondanks iFi kiest voor kwalitatief goede componenten hebben de producten een sublieme prijs-prestatie verhouding. Niet voor niets kiezen veel computer audiophiles en liefhebbers van hoogwaardige head-fi voor de oplossingen van iFi Audio.

WIJ ZIJN OFFICIEEL DEALER EN KUNNEN ONDERSTAANDE PRODUCTEN OP BESTELLING LEVEREN.

Voor meer technische info: https://ifi-audio.com/

ifi Audio Zen Phono

iFi Audio staat bekend om haar low-noise hi-fi oplossingen en hierin maakt deze ZEN Phono RIAA-voorversterker dan ook geen uitzondering. Deze ZEN Phono is bedoeld voor veeleisende muziekliefhebbers die maximaal willen genieten van de warme analoge geluidskwaliteit van vinyl albums. Deze phono voorversterker is geschikt voor Moving Magnet (MM) en Moving Coil (MC) elementen. Net als de zeer uitgebreide iFi iPhono3 Black Label phono stage, levert deze ZEN Phono een onovertroffen geluidskwaliteit en is bovendien zeer eenvoudig in te stellen.

iFi Audio, een zusterbedrijf van het Britse AMR, heeft deze ZEN Phono volledig gebalanceerde en dual-mono ontworpen en maakt bij de productie van deze geavanceerde phono stage gebruik van premium MIL-spec en op klank geselecteerde componenten. Dit is, zeker in deze prijsklasse, heel speciaal. De ZEN Phono beschikt bovendien over een gebalanceerde 4.4mm Pentaconn aansluiting. Met behulp van een Pentaconn naar XLR-adapter stuur je het signaal van de platenspeler zelfs gebalanceerd naar je versterker.

€199,-

ifi Audio Zen Dac v2

Speciaal voor muziekliefhebbers die in de hoogst haalbare high-res geluidskwaliteit van streaming audio willen genieten, heeft iFi Audio de iFi ZEN DAC ontwikkeld. Deze zeer betaalbare DAC/hoofdtelefoonversterker levert een ongelofelijk goede geluidskwaliteit en behaalt hiermee prestaties van audiofiel niveau die zelden in dit prijssegment worden behaald. De ZEN DAC V2 heeft zelfs een nog krachtigere 16-core processor waarmee deze vernieuwde DAC een nog betere prestaties levert.

Deze iFi Audio ZEN DAC V2 is zowel bedoeld als DAC/headphones amp voor op de desktop, als een hoogwaardige USB DAC voor een conventionele Hi-Fi set of als functionele voorversterker/DAC voor een set actieve luidsprekers. De analoge line stage van de iFi ZEN DAC V2 is geheel gebalanceerd en dual mono opgebouwd. Hiermee is de kanaalscheiding maximaal en blijft het ruisniveau ultra laag.

€199,-

ifi Audio Zen Stream

De iFi Audio ZEN Stream is de lang verwachte aanvulling op de populaire en veel geprezen ZEN-serie van iFi Audio. Deze uiterst compact vormgegeven netwerkspeler past optisch perfect in de overige ZEN line-up en voldoet aan dezelfde designcriteria waarmee de ZEN serie zo populair is geworden.

Met deze ZEN Stream haal je een kwalitatief goede streamer in huis waarmee je kunt streamen via elke geluidsbron in de hoogst mogelijke geluidskwaliteit en vindt in de ZEN DAC een perfecte partner. Sluit de netwerkspeler via de USB-poort aan en geniet van DSD en PCM-streams in een uitmuntende geluidskwaliteit. Ben je in het bezit van een versterker met ingebouwde DAC, dan kun je de ZEN Stream zowel via USB en coaxiale S/PDIF aansluiten.https://www.mister-hifi.nl/product/ifi-audio-zen-stream/

€399,-

ifi Audio Powerstation

De iFi PowerStation is een speciaal voor hifi installaties ontworpen verdeeldoos voor zes hifi componenten en heeft een actief ingebouwd netfilter. Waar de meeste netfilters gebruik maken van passieve filtering, heeft iFi zelf een actieve vorm van ruisonderdrukking ontwikkeld. Behalve een filterende werking beschermt de Power Station ook tegen schadelijke spikes en overspanning via het lichtnet. In deze nieuwe PowerStation past iFi haar geheel vernieuwde Active Noise Cancellation II toe. Hierbij maakt iFi gebruik van het ‘omkeren’ van de netvervuiling om deze actief te elimineren. Deze technologie is vergelijkbaar met de manier waarop noise cancellation hoofdtelefoons werken. Hiermee bereikt iFi Audio een ruisonderdrukking van -40dB. Hierna wordt de netspanning ook nog eens bij elke aansluiting passief gefilterd zodat hoogfrequente netvervuiling uit een van de aangesloten componenten niet via de netstekkers wordt verspreid.https://www.mister-hifi.nl/product/ifi-audio-powerstation/

€749,-

ifi Audio Powercord Nova

De Nova powercable is een nieuwe toevoeging aan iFi’s SilentPower range en is bedoeld voor diegenen die op zoek zijn naar de best mogelijke stroomvoorziening voor hoogwaardige audiosystemen. De Nova biedt een significante bescherming tegen RFI en EMI. Bovendien elimineert deze stroomkabel interferentie als gevolg van slecht ontworpen voedingen.

De iFi Nova is de perfecte stroomkabel voor diegenen die een eerste start willen maken om nadelige invloeden van het lichtnet uit de audioketen te verbannen. De Nova heeft een geometrisch gebalanceerde opbouw en is ontworpen voor audiofiele muziekliefhebbers. De Nova bevat ontwerpelementen van de SupaNova en biedt tevens iFi’s Ground Zero Design. Gecombineerd met de shotgun ground, non-twisting en constante impedantie, bereikt de kabel maximale bescherming tegen EMI en heeft bovendien geen nadelige invloed van inductie. Dit alles resulteert in een sterk gereduceerde systeemruis.

€299,-

ifi Audio DC Blocker

De DC Blocker is bedoeld om hinderlijk mechanisch gebrom en gezoem van transformators in audiocomponenten te verminderen dat wordt veroorzaakt door ongewenste gelijkspanning uit het elektriciteitsnet.

iFi’s DC Blocker is een van de nieuwste producten in de SilentPower reeks en past in iFi Audio’s streven naar de schoonste en stilste stroom. De DC Blocker is ontworpen voor een breed toepassingsgebied en kan worden gebruikt met elk elektrisch component voorzien van een IEC-connector.

€129,-

ifi Audio GND Defender

Aardlussen, kenmerkend door een continu zacht gezoem uit de luidsprekers, behoren tot een van de lastigste problemen om uit te bannen. De GND Defender is ontworpen om vervelende aardlussen te voorkomen door deze simpel aan de audioketen toe te voegen. ifi’s GND Defender is een van de nieuwste producten in de SilentPower reeks en past in iFi Audio’s streven naar de schoonste en stilste stroom. De GND Defender is ontworpen voor een breed toepassingsgebied en kan worden gebruikt met elk audiocomponent voorzien van een IEC-connector.

€99,-

ifi Zen Stream