Streaming

Lumin

Stream alles! Een Lumin streamer speelt al uw favoriete audiobestanden en -formaten af. Ook alle formaten in hoge resolutie, zoals MQA, DSD, FLAC en meer. Ervaar de ultieme resolutie in de muziek, samen met een wereld aan bedieningsgemak.Heeft u zin om nieuwe muziek te ontdekken? Geen enkel probleem met Lumin. Lumin streamers bieden volledige ondersteuning van TIDAL, Quboz, Spotify en AirPlay, om maar enkele voorbeelden te noemen, Geniet van miljoenen tracks en ontdek er miljoenen meer!

De Lumin app is gemaakt in harmonie met de Lumin hardware om de meest intuïtieve en visueel rijke manier te bieden om door uw muziekverzameling te bladeren of tracks en albums te selecteren en af ​​te spelen. Het geeft de Lumin-visie weer over hoe eenvoudig door muziek kan worden gebladerd en selecties worden gemaakt. Visueel intuïtief! Lumin evolueert altijd. Het volledige Lumin-assortiment profiteert van de voortdurende ontwikkelingen van het merk, zodat u kunt ontspannen in de wetenschap dat u waar mogelijk de nieuwste streaming-technologieën worden aangeboden.

Zo biedt elk nieuwe Lumin streamer vanaf 2017 compatibiliteit met Roon, MQA en Spotify Connect. Helemaal gratis. Lumin steekt dan ook erg veel tijd en energie in het vinden van de best passende componenten, echt uitgebalanceerde circuits te produceren en behuizingen te ontwerpen die interferentie tegengaan. Maar het is alleen belangrijk als het eindresultaat de bedoeling van de artiest zelf weerspiegelt. Kortom:Lumin staat voor muzikaliteit en hoogwaardig plezier, niets minder!

WIJ ZIJN OFFICIEEL DEALER EN KUNNEN ONDERSTAANDE PRODUCTEN OP BESTELLING LEVEREN.

Voor meer technische info: https://www.luminmusic.com/index.html

Lumin M1 SILVER

De audiofiele alles-in-een oplossing! Lumin streaming versterker met krachtige Klasse D-versterking, extra USB- en analoge aansluitmogelijkheden.
€ 1.899,-

Lumin U1 MINI SILVER

High end streaming transport, identiek aan de U1 met uitzondering van de interne afgeschermde voeding en het materiaal van de kast. Zilveren uitvoering.

€ 2.149,-

Lumin U1 MINI BLACK

High end streaming transport, identiek aan de U1 met uitzondering van de interne afgeschermde voeding en het materiaal van de kast. Zwarte uitvoering.

€ 2.149,-

Lumin D2 BLACK

Lumin muziekstreamer met o.a. een Wolfson DAC, een interne voeding en een volledig gebalanceerd ontwerp. De hoogwaardige instapper in high end streaming! Zwarte uitvoering

€ 2.299,-

Lumin D2 SILVER

Lumin muziekstreamer met o.a. een Wolfson DAC, een interne voeding en een volledig gebalanceerd ontwerp. De hoogwaardige instapper in high end streaming! Zilveren uitvoering.

€ 2.299,-

Lumin U2 MINI BLACK

High end Lumin streaming transport met diverse digitale uitgangen, een verbeterde processor en -werking en ondersteuning van o.a. AirPlay 2.Luxe zwarte finish.

€ 2.390,-

Lumin T2 ZILVER

Luxe Lumin streamer met een dubbele high end DAC en precisie onderdelen. Ondersteunt o.a. DSD512/ 384kHz, MQA en is Roon Ready. Zilveren uitvoering.

€ 4.499,-

Lumin T2 ZWART

Luxe Lumin streamer met een dubbele high end DAC en precisie onderdelen. Ondersteunt o.a.. DSD512/ 384kHz, MQA en is Roon Ready. Zwarte uitvoering.

€ 4.499,-

Lumin U1 BLACK

Audiofiel Lumin streaming transport, met vier digitale uitgangen voor het aansluiten op een externe DAC. Opgebouwd met componenten uit de S1. Zwarte uitvoering.

€ 6.799,-

Lumin U1 SILVER

Audiofiel Lumin streaming transport, met vier digitale uitgangen voor het aansluiten op een externe DAC. Opgebouwd met componenten uit de S1. Zilveren uitvoering.

€ 6.799,-

Lumin U1 +X1 POWER

Audiofiel Lumin streaming transport inclusief voedingsupgrade, met vier digitale uitgangen voor het aansluiten op een externe DAC. Opgebouwd met componenten uit de topklasse van Lumin. Uitvoering zwart.

€ 8.999,-

Lumin U1 + X1 POWER

Audiofiel Lumin streaming transport inclusief voedingsupgrade, met vier digitale uitgangen voor het aansluiten op een externe DAC. Opgebouwd met componenten uit de topklasse van Lumin. Zilveren uitvoering.

€8999,-

Lumin P1 BLACK

Audiofiele Lumin streaming DAC/ voorversterker met dual mono opbouw, 9 ingangen inclusief HDMI met ARC en een meegeleverde afstandsbediening. Zwarte uitvoering.

€ 10.499,-

Lumin P1 SILVER

Audiofiele Lumin streaming DAC/ voorversterker met dual mono opbouw, 9 ingangen inclusief HDMI met ARC en een meegeleverde afstandsbediening. Zilverkleurige uitvoering.

€ 10.499,-

Lumin AMP ZILVER

High end Lumin stereo eindversterker, perfect passend bij alle overige Lumin componenten. Eindeloos veel vermogen, extreme dynamiek en veel verfijning in een uniek design. Zilverkleurige uitvoering.

€ 13.499,-

Lumin X1 BLACK

Topmodel Lumin muziekstreamer met DSD512 en PCM768 weergave, Tidal High Res, Qobuz High Res en volledige Android/iOS app bediening. Compromisloos ontworpen! Uitvoering in zwart.

€ 13.499,-

Lumin Audiofiele Streamers

Lumin is een ambitieuze ontwerper en fabrikant van high end streaming-oplossingen. Met een voorliefde voor perfectie in het ontwerp, de weergave en het bedieningsgemak blijft Lumin Music Systems altijd toonaangevend.

The Lumin App