Musical Fidelity

Musical Fidelity

Musical Fidelity is een Britse Audio fabrikant die al meer dan dertig jaar hoogwaardige Hi-Fi componenten produceert voor audio liefhebbers die uitsluitend genoegen nemen met een hoge kwaliteit maar hiervoor wel een eerlijke prijs willen betalen. De medewerkers van Musical Fidelity zijn behalve techneut zelf ook muziekliefhebbers. Door deze passie voor muziek streeft de fabrikant door toepassing van de laatst beschikbare technologie naar een optimale prijs/kwaliteit verhouding.

WIJ ZIJN OFFICIEEL DEALER VAN MUSICAL FIDELITY EN KUNNEN ONDERSTAANDE PRODUCTEN OP BESTELLING LEVEREN.

Voor meer technische info: http://www.musicalfidelity.com/

Musical Fidelity M8xi 

De M8xi is een super geïntegreerde versterker. De M8xi is een aparte voorversterker met twee monobloc eindversterkers die een gemeenschappelijk chassis delen. Elk heeft zijn eigen koellichaam en aparte transformator. Echt dual mono. De voorversterker heeft een eigen aparte voeding en is dicht bij de ingangsbussen gemonteerd.

€7499,-

Musical Fidelity M8sPRE

De M8sPRE is een voorversterker zonder grenzen. De M8s heeft een breed scala aan ingangen, waaronder een MM/MC phonotrap met weinig ruis, 2 gebalanceerde ingangen (1 met bypass-optie voor thuisbioscoop), 3 lijningangen (één met bypass-optie voor thuisbioscoop) en een volledig geconfigureerde tape in/out loop .

€4499,-

Musical Fidelity M8s-700m

De M8s-700m is een eindversterker die geschikt is voor elk systeem. De nieuwe M8s-700m monobloc eindversterker is volledig gebalanceerd en biedt maar liefst 700 watt per kanaal, met een uitstekende geluidskwaliteit en technische prestaties.

€3999,-

Musical Fidelity M8s-500s

De M8s-500s is een eindversterker die voldoet aan de hoogste reproductieniveaus. De M8s-500s is een volledig gebalanceerde stereoversterker die 500wpc levert, wat bijna verdubbelt tot 4ohm. De M8s-500s is ontworpen voor zeer lage vervorming, doorgaans minder dan 0,001% van 1 kHz en minder dan 0,005% bij 20 kHz.

€4499,-

M6x-vinyl PHONO-TRAP

De M6x Vinyl is een herziene M6 Vinyl nu met gebalanceerde ingang en volledig discreet printplaatontwerp!

€1999,-

M6scd CD SPELER

De M6scd is een hub voor al je digitale entertainment.

€2799,-

M6si GEÏNTEGREERDE VERSTERKER

De M6si is een nieuwe versterker met ongelooflijk realisme en emotionele betrokkenheid.

€2799,-

M6si500 GEÏNTEGREERDE VERSTERKER

De M6si500 is een geïntegreerde versterker die gemakkelijk elk paar luidsprekers kan aansturen, zonder vervorming of overbelasting.

€4499,-

M6s PRE VOORVERSTERKER

De M6s PRE is een voorversterker zonder grenzen. De M6s PRE heeft een scala aan ingangen die geschikt zijn voor zowel traditionele als moderne muziekbronnen. Het heeft een MM/MC phonotrap, twee gebalanceerde ingangen, drie lijnniveau-aansluitingen, een volledig geconfigureerde tape in/out loop en een digitale USB-aansluiting.

€1799,-

M6s PRX EINDVERSTERKER

De M6s PRX is een eindversterker met prestatieniveaus die zijn rivalen overschaduwen. Geprezen door Hi-Fi+ als “een echt product van wereldklasse”, is de M6s PRX een eindversterker van 230 Watt per kanaal met een unieke Choke Regulated Power Supply (CRPS).

€2799,-

M6x 250,7 EINDVERSTERKER

De M6x 250.7 is een 7-kanaals klasse A/B eindversterker.

€3499,-

M6x-DAC | DAC

De M6x DAC is een onze nieuwe DAC-architectuur in Dual Differential Mode, Super Silent Power Transformer en Roon Tested.

€2295,-

M5si GEÏNTEGREERDE VERSTERKER

De M5si is een sensationele geïntegreerde versterker met uitzonderlijke kracht en helderheid. Intern is de M5si geconfigureerd als twee onafhankelijke monoblokken met een aparte voorversterker, maar allemaal op één pcb gemonteerd. De technische prestaties zijn ongeveer gelijk aan die van de M6si. De M5si heeft een zeer lage vervorming, een uitstekende ruisverhouding en een extreem vlakke frequentierespons. Ingangen; phono (mm), 4 lijnen en USB ‘B’ tot 24bit 96kHz.

€1999,-

M3scd CD SPELER

De M3scd is een cd-speler en stand-alone DAC met sublieme prestaties.Naast CD heeft het 3 digitale ingangen: coax, optisch en asynchrone USB. Dit maakt het bijzonder handig voor settopboxen en/of tv-geluidsverbetering. De technische prestaties zijn uitstekend; het heeft een zeer lage vervorming, extreem lage jitter, uitstekende signaal-ruisverhouding, extreem vlakke frequentierespons, voorbeeldige lineariteit en uitstekende kanaalscheiding.

€1399,-

M3si GEÏNTEGREERDE VERSTERKER

De M3si geïntegreerde versterker produceert geluid van hoge kwaliteit, heeft een uitgebreid scala aan bruikbare ingangen en biedt een hoge betrouwbaarheid, compact formaat en een eerlijke prijs. Met zijn sterke 85 watt per kanaal zal de M3si een grote verscheidenheid aan geschikte luidsprekers aansturen. Het heeft ingangen voor phono (MM), 4 lijningangen en USB ‘B’ tot 24bit 96 kHz.

€1399,-

M3x-vinyl PHONO-TRAP

De M3x ViNYL is een phonotrap, ontworpen om geen enkele praktische beperking te hebben. Connectiviteit is ongecompliceerd. Je hebt een input en een output. Geen van beide kan worden overbelast aan de ingang of beperkt in de aandrijfcapaciteit van de uitgang. Het kan worden ingesteld voor MM of MC en exact laden. Het biedt state-of-the-art technische en sonische prestaties.

€1399,-

M6 ENCORE CONNECT | STREAMING MUSIC SYSTEM

Bestellen via onze webshop?

Musical Fidelity