Edwin van der Avoird

Eigenaar

It’s all about music

Ik ben Edwin: gezicht, hart en ziel achter Mister Hifi! Al sinds mijn jeugd, begin jaren 90, is mijn grote passie de weergave van muziek, in het bijzonder Hifi. Geregeld verbeterde ik mijn set-up met de aankoop van nieuwe speakers of versterkers. Uiteindelijk heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken en is mijn hobby uitgegroeid tot een heus bedrijf.

Alles draait om de synergie. Als alle onderdelen van een set op elkaar zijn afgestemd, is de luisterervaring op zijn best. Het is namelijk niet alleen de versterker die de muziek maakt. Het is de cohesie tussen verschillende apparaten en verbindingen die de set naar een hoger niveau tilt.

Wanneer alles klopt weet je dat bij de eerste tonen al. Dan ontstaat er emotie, kippenvel… Ik help je graag bij jouw zoektocht naar die perfectie. Uiteraard deel ik met plezier mijn kennis met je. Belangrijker nog, ik deel ook mijn passie voor subliem geluid met je .

Ben je op zoek naar goed advies, iemand die meedenkt en wil je het beste resultaat in geluid behalen? Ik denk graag met je mee! Dankzij mijn jarenlange ervaring help ik je met muziekweergave van de beste kwaliteit en met mogelijkheden voor elke portemonnee.

Ultiem resultaat voor een uitstekende prijs

Mister Hifi levert zowel nieuwe als gebruikte apparatuur tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Met apparatuur die zo goed als nieuw is, kun je op aantrekkelijke en betaalbare wijze zeker een uitstekende kwaliteit aanschaffen.

Alle merken en modellen in mijn assortiment, zijn in de loop der jaren door mij getest en beoordeeld op kwaliteit én muzikaliteit. De aangeboden apparatuur verkeert uiteraard altijd in goede conditie en is op afspraak te beluisteren en/of bezichtigen.

Mister Hifi verleent op veel van de aangeboden apparatuur garantie. De garantietermijn van een gebruikt apparaat loopt uiteen van 1 tot 12 maanden en is onder andere afhankelijk van de leeftijd van het apparaat

Bij Mister Hifi kom je geen opdringerige manier van verkopen tegen! Goed advies, gezelligheid, het beluisteren van en bovenal genieten van muziek staan voor mij centraal. De koffie staat daarom altijd voor je klaar!