Wie we zijn

It’s all about Music

Ik ben Edwin, gezicht, hart en ziel achter het bedrijf Mister Hifi! Al sinds mijn jeugd is mijn grote passie Hifi. Het begon allemaal op de slaapkamer in de begin jaren 90. Geregeld mijn set-up wijzigen door de aanschaf van nieuwe speakers of andere versterkers. De weergave van muziek heeft mij vanaf jongs al bezig gehouden. Uiteindelijk is deze passie, mijn hobby, uitgegroeid tot een bedrijf.

Alles draait om de synergie tussen de verschillende onderdelen van een audioset. Als alle onderdelen van een set op elkaar zijn afgestemd is de weergave op zijn best. Het is namelijk niet alleen de versterker die de muziek maakt. Het is het huwelijk tussen de verschillende apparaten en verbindingen die de set op topniveau laten spelen.

Als alles klopt weet je dat bij de eerste tonen al…dan ontstaat er emotie, kippenvel… Bij úw zoektocht naar deze emotie, wil ik u graag helpen. Uiteraard met mijn kennis van zaken, maar belangrijker nog, omdat ik mijn passie graag deel.

Een goed advies, meedenken, samen eruit halen wat er in zit. Alles op basis van jarenlange ervaring en met als doel: Muziekweergave van de beste kwaliteit voor een ieders portemonnee.  

Via mijn bedrijf Mister-Hifi bied ik zowel nieuwe als gebruikte apparatuur van goede kwaliteit aan. Dit alles tegen een concurrerende prijs/kwaliteit verhouding. Alle merken en modellen zijn in de loop der jaren door mij getest en beoordeeld op hun kwaliteit en muzikaliteit.

De aanschaf van jong gebruikte apparatuur is een uitstekende manier om kwaliteit aan te schaffen voor een aantrekkelijke en betaalbare prijs. Alle aangeboden apparatuur is altijd in mijn bezit, verkeert in goede conditie en is natuurlijk op afspraak te beluisteren en/of te bezichtigen. 

Op veel van de aangeboden apparatuur wordt zelfs garantie verleend. Dit staat altijd bij het betreffende apparaat vermeld en is onder andere afhankelijk van de leeftijd van het apparaat. De garantie termijn van een gebruikt apparaat loopt uiteen van 1 maand tot 12 maanden.

Bij Mister Hifi geen opdringerige manier van verkoop! Goed advies! Gezelligheid, het beluisteren van maar bovenal genieten van de muziek staan voor mij voorop. De koffie staat dan ook altijd voor u klaar!